Herkes oyuncu sanıyordu Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl mesleği başka çıktı

Herkes oyuncu sanıyordu Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl mesleği başka çıktı

Show TV ekranlarında yer alan Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu'nun mesleği başkaymış

Pazartesi akşamları yayımlanan Üç Kuruş dizisi Show TV'nin en güvendiği dizilerden biriydi. Dizinin finali erken geldi. Ömrü Çukur dizisi kadar olamadı.

Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri. Oyuncunun gerçek mesleği büyük tartışma konusu oldu. Herkes onu oyuncu sanıyordu.

Akşam'da yayınlanan haberde; Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl mesleği de ortaya çıkmış oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, üniversite eğitimini reklamcılık üzerine aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nden mezun olan Kaygılaroğlu, çok küçük yaşlardan bu yana televizyon dizileri, film ve reklam filmlerinde oyunculuk mesleğini yapıyor.

35 yaşındaki Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisiyle ekranlara veda ederken şimdilerde netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle seyirci karşısında olmaya devam ediyor.

13311651-728xauto.jpg

Yakışıklı oyuncu son dönemin en hızlı yükselen isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Oynadığı her karakterin hakkını veren oyuncu uzun bir süredir de görünümüyle dikkat çekiyordu.

Özellikle Üç kuruş dizisindeki saç rengi baya bir olay olmuştu.

uraz-kaygilaroglu.jpg

YENİ SEZONDA BAŞKA BİR DİZİDE

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sezonda başka bir diziyle setlerde olması bekleniyor. Ancak henüz o dizi duyurulmuş değil. Başarılı oyuncunun kısa bir tatil yapması da bekleniyor.

1-csny.jpg