Pınar Deniz hayatıyla ilgili pekte bilinmeyen gerçeği açıkladı

Pınar Deniz hayatıyla ilgili pekte bilinmeyen gerçeği açıkladı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz hayatıyla ilgili büyük sırrını açıkladı.

Netflix platformunda yayınlanan aşk101 dizisiyle dünyanın tanıdığı oyunculardan biri haline dönüşen Pınar Deniz bu dizideki partneri Kaan Urgancıoğlu ile başka bir projede yer alıyor şimdilerde.

PAZAR AKŞAMLARININ YILDIZI

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamlarının yıldızı olan Yargı dizisinin başrol kadrosunda Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.

Dizi her yayınlanan bölümde reyting rekorları kırıyor.

Bu dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz magazin basının gündeminden de düşmüyor.

Pınar Deniz'in özel hayatı büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Yayınlanan her haber Pınar Deniz'in bir adım daha zirveye çıkmasını sağlıyor. Çok sayıda dizi ve film projesinden teklifler alan Pınar Deniz hakkındaki pek bilinmeyen bir gerçeği anlattı.

Mynet'te yer alan habere göre; L’Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk olan Deniz, hakkında bilinmeyenleri anlattı.


Çocukluk yıllarını anlatan Pınar Deniz, samimi bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, "Arap kökenli bir aileden geliyorum. İlkokula kadar Türkçe bilmiyor, Arapça konuşuyordum" dedi.

YAZ AYLARINDA YENİ DİZİSİYLE SETLERDE OLACAK

Öte yandan Yargı dizisinin Haziran ayında final yapması beklenirken, Pınar Deniz'in de yeni bir dizi projesiyle setlerde olması bekleniyor. Tatil bile yapmadan güzel oyuncu başka bir dizi projesiyle seyirci karşısında olacak.