Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere gelen son haberle herkesi yıktı

Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere gelen son haberle herkesi yıktı

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere aldığı kararı duyurdu. Cansu Dere'den gelen haber herkesi yıktı

İki sezondur ekranda olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinden kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sadakatsiz dizisinden Berkay Ateş ayrılmış ve projeye veda etmişti. Şimdilerde ise dizinin finaliyle ilgili bilgiler gelmeye başladı.

GELECEK SEZON YOK

Sadakatsiz dizisi gelecek sezonda ekranda olmayacak. Sadakatsiz dizisi Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek. Bu durumdan dolayı seyirciler çok üzgün.

SADAKATSİZ HAYRANLARI YIKILACAK

Sadakatsiz dizisinin hayranlarını yıkacak bir haber daha geldi. Akşam gazetesinde yayınlanan habere göre; Cansu Dere'nin hayranları çok üzülecek. Cansu Dere gidiyor.

sadakatsiz-bolum37y-cansudere-750x375-c-750x375-c.jpg

'Sadakatsiz' dizisi final yapacak olan Cansu Dere, radikal bir karar aldı. Dere, bundan sonra yılın yarısında İspanya'da yaşayacak.

İSPANYA'DA MUTLUĞU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Geçtiğimiz günlerde İspanya'da katıldığı bir ödül töreninde yoğun ilgi gören Dere, "İspanya'da olmaktan mutluyum ve çekimlerim bittikten birkaç ay sonra yeniden geleceğim.

YILIN YARISINDA YİNE TÜRKİYE'DE

Bu hem iş hem de tatil olacak. Yılın yarısında İstanbul diğer yarısında da Madrid'de yaşamayı düşünebilirim" dedi.

Kulislerde dolaşan iddialara göre Cansu Dere'nin kararı şimdilik yarı yarıya olması yönünde olsa da temelli olarak İspanya'ya yerleşebileceği öne sürülüyor.

Kaynak: AKŞAM