YouTube'un yeni özelliğinin detayları ortaya çıktı! Büyük bir kolaylık geldi

YouTube'un yeni özelliğinin detayları ortaya çıktı! Büyük bir kolaylık geldi

Popüler video akış ve sosyal medya platformu YouTube dikkat çeken bir özellikle seyircileri mutlu edecek bir formülü devreye koydu. Artık sıkıldığınız kısımları atlayabileceksiniz

YouTube'un bir süredir üzerinde çalışmış olduğu özellikle ilgili bilgiler geldi. Yakın zamanda YouTube harika bir özellik devreye alacak. Buna göre videoların 'Önemli' kısımları platformda öne çıkacakken 'sıkıcı' bölümler ise seyirciler tarafından atlanabilecek.

Daha önceden YouTube'un Premium aboneleri demo olarak mevcut olan bu yenilik an itibariyle tüm kullanıcıların kullanıma sunuldu. Söz konusu yenilik sosyal medyada da tam not aldı.

Yeni eklenen özellik sayesinde videonun önemli görülen bölümleri bir grafikle öne çıkarılacak. Önemli olmayan bölümler ise çubukta normal bir şekilde görülecek. Böylelikle uzun videolardan sıkılan kişiler önemli gördükleri bölümleri izleme imkanı bulmuş olacaklar.

Gelen bilgiler göre YouTube'un üzerinde çalışmış olduğu başka güncellemelerde önümüzdeki günlerde platformda kullanıma sunulacak.

Şimdiden herkes bu yeni özelliklerin ne olduğunu merak etmeye başladı bile.