WhatsApp'a 3 yeni özellik daha geldi! Kullanıma başladı

WhatsApp platformuna peş peşe yenilikler gelmeye devam ediyor. Son gelen 3 yeni özellik büyük bir kolaylık sağlayacak gibi duruyor

WhatsApp, Facebook'un da çatısı altında bulunduğu META tarafından satın alındıktan sonra beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. WhatsApp platformu peş peşe bazı özellikler kullanıma sunuyor.

Gelen bilgilere göre WhatsApp tarafından yeni özellikler için düğmeye basıldı. Bu kapsamda WhatsApp platformuna üç yeni özellik daha eklendi. Gelen yeni özelliklerle birlikte çok sayıda kullanıcı platforma teşekkür etmeye başladılar.

Başka bir deyişle WhatsApp platformu üzerinde kullanıma sunulan yenilikler gerçekten büyük ilgi görecek türden görünüyor. Büyük bir kolaylık olmakla birlikte WhatsApp artık çok daha keyifli bir hale gelecek.

Duvar'da yer alan habere göre; Sosyal medya holdingi Facebook'un (Meta) sahibi olduğu WhatsApp'a yeni özellikler geldi.

Uygulamanın blog sayfasında paylaşılan bilgilere göre, mesajlara emojilerle cevap verilebilecek. Bu özellik için tepki vermek istediğiniz mesaja basılı tutmanız ve istediğiniz emojiyi seçmeniz gerekiyor.

Ayrıca artık WhatsApp'tan boyutu 2 GB'a kadar olan dosyalar gönderilebilecek. Daha önce 100 megabayt'a kadar işlem yapılıyordu.


Son olarak bir gruba 512 kişi ekleme özelliği getirildi. Aşamalı olarak kullanıma sunulan bu özellikle grup sohbetlerine daha fazla kişi alınabilecek.

BAŞKA YENİLİKLERDE GELECEK

Öte yandan gelen bilgilere göre WhatsApp, rakiplerinin gerisinde kalmamak için başka yeniliklerde kullanıma sunacak. Son dönemde kullanıcı kaybetmeye başlayan WhatsApp bu durumu tersine çevirmeye çalışıyor. Şimdi herkes WhatsApp tarafından yapılacak diğer yenilikleri büyük bir merakla bekliyorlar.

Kaynak: DUVAR

Gündem Haberleri