Künye

İmtiyaz Sahibi / Grantee
Mehmet Aydın
Bold Medya Yayıncılık

Editörler / Editors
Yusuf Yılmaz
Fatma Karaoğlu

 

Basın Bültenleri

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bulten[at]boldhaber.com)

Adresimiz
Ardıçlı Mh. Gürbulut Sk. Selçuklu / Konya / Türkiye

E-Mail Adresimiz
bilgi[at]boldhaber.com

YAYIN İLKELERİ

 

www.boldhaber.com Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır.  5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılar ve yorumlarda yazarlar sorumludur. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. www.boldhaber.com, sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan yazarları sorumludur.

 

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN

www.boldhaber.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, [email protected] mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz incelendikten sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.