Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'e tokat gibi yanıt

Aleyna Tilki'den Cüneyt Özdemir'e tokat gibi yanıt

Aleyna Tilki ve gazeteci Cüneyt Özdemir arasında büyük tartışma.. Aleyna Tilki çok ağır bir yanıt verdi

Genç kuşak şarkıcılarından Aleyna Tilki yükselişini dur durak bilmeden devam ettiriyor. Aleyna Tilki'yi kıskananların sayısı epey fazla. Bazı ünlü isimler zaman zaman onu hedef alıyorlar.

Son hedef alan isim ise gazeteci Cüneyt Özdemir oldu. Ancak Aleyna Tilki çok ağır sözlerle Cüneyt Özdemir'e yanıt verdi. Deyim yerindeyse Aleyna lafını esirgemedi adeta füze attı Cüneyt Özdemir'e.. Şimdi herkes Cüneyt Özdemir'in nasıl bir yanıt vereceğini çok merak ediyor.

NE OLMUŞTU?

Oda TV'de yer alan haberde ; Cüneyt Özdemir ve Aleyna Tilki arasında yaşanan tartışmanın detaylarına yer verildi.

iAleyna Tilki, yeni İngilizce şarkısı 'Take It Or Leave It'i müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkı 13 saatte 1 milyon izlenme aldı. Aleyna Tilki'nin klibi kimi kesimlerden eleştiri alırken çoğu hayranı ise genç şarkıcıyı destekledi. Take It Or Leave It klibine ve şarkısına bir eleştiri de Cüneyt Özdemir'den geldi.

Cüneyt Özdemir paylaşımında "Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm. İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir!" deyince Aleyna Tilki patladı.

"GENÇLERE KARŞI GİRDİĞİ KOMPLEKSİ GÖRÜYORUM"


Özdemir'in bu ifadelerine Aleyna Tilki'den yanıt geldi. Aleyna Tilki, "Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık! Bilgili biri ama bilge değil. Bilgelik kaderdir, herkeste olmaz.." dedi.

CÜNEYT ÖZDEMİR'E TEPKİ YAĞDI

Öte yandan Aleyna Tilki'yi hedef alan Cüneyt Özdemir'e sosyal medyadan çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği görüldü. Bazı kişiler ise anlaşılan Aleyna üzerinden gündem olmaya çalışıyor diyerek isyan ettiler.

Kaynak: ODA TV