Alperen Duymaz hayranlarını yıkan haber. Tüm sevenleri üzüldü

Alperen Duymaz hayranlarını yıkan haber. Tüm sevenleri üzüldü

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin final yapmasıyla Erkek Severse dizisiyle seyirci karşısında olan Alperen Duymaz hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi de final yapıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı ve Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle adını tüm Türkiye ve dünyaya duyuran Alperen Duymaz'ın önlenemez yükselişi sürüyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde başrol oyuncusu olan Alperen Duymaz bu diziyle de seyircileri etkilemeyi başarmıştı. Reyting sorunları nedeniyle Son Yaz dizisi final yapınca Alperen Duymaz bu kez dijital bir platformda seyirci karşısına çıkmaya başlamıştı.

ERKEK SEVERSE FİNAL YAPIYOR

Son Yaz dizisindeki hayranları kısa süreli bir üzüntü yaşamış ve Erkek Severse dizisini izlemeye başlamışlardı. Ancak gelen haberler hiç iyi olmadı. Alperen Duymaz hayranlarını yıkacak haberi tv100 ekibinden gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Bein Connect platformunda yayınlanmakta olan yerli yapımlardan birisi de Erkek Severse. Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 26. bölümüyle final yapacağı öğrenildi. Dizi şimdiye kadar 18 bölüm yayınlanmıştı.

EN DİKKAT ÇEKEN OYUNCULARDAN BİRİ OLMAYI BAŞARDI

alperen-duymaz-kimdir-aslen-nereli-4byp-cover-001.jpg

3 Kasım 1992 doğumlu olan Alperen Duymaz henüz 2022 itibariyle 29 yaşında. Genç yaşına rağmen oyunculuk dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Alperen Duymaz yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Ankara Doğumlu olan Alperen Duymaz , Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur.