Alperen Duymaz TRT'nin yeni dizisinde mi? Dizi dünyası sallandı

Alperen Duymaz TRT'nin yeni dizisinde mi? Dizi dünyası sallandı

Alperen Duymaz'ın yeni bir dizi projesiyle setlere geri döneceği konuşuluyor. Alperen Duymaz son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz ve Erkek Severse dizileriyle yer almıştı. Yeni dizisi TRT1 ekranlarında mı yayınlanacak?

Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz tekrar televizyon ekranlarına geri dönüyor. Oynadığı Bodrum Masalı ve Çukur dizileriyle fırtınalar estiren Alperen Duymaz'ın yeni dizisi büyük merak konusu olmuş durumda.

Televizyon Gazetesinde yayınlanan bir haberde; Alperen Duymaz hayranlarını sevindirecek haberin ayrıntılarına yer verildi. Herkes Alperen Duymaz'ın hangi dizide oynayacağını merak ederken çeşitli iddialar gündeme geldi.

Şimdi Alperen Duymaz için yeni proje zamanı. Yakışıklı oyuncunun yeni projesini seçtiği bir süre önce ortaya çıkmıştı. Hatta gazetecilere yaptığı açıklamada bu gelişmeyi bizzat doğrulamış ve “Yeni işlerimiz başlayacak. Görüşmelere gidip geliyoruz. Var bir proje şimdilik bir şeyler söylemeyelim. Gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar” demişti.

Bu açıklamadan sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesinin nerede yayınlanacağı büyük merak konusu olmuştu. İddiaya göre yakışıklı oyuncunun yeni projesi bu kez dijital platformda değil televizyon kanalında olacak. Bu haber elbette Alperen Duymaz’ın hayranlarını çok mutlu edecek.

TRT1 DİZİSİNDE Mİ OLACAK?

TRT1 ekranlarında yakında çok sayıda televizyon dizisi yayınlanacak. Hatta bazı projeler var ki yurt dışında çekilecek. Büyük hazırlık sürüyor. Alperen Duymaz'ın da TRT1'in yurt dışında çekilecek olan bir dizisinde başrol olarak yer alacağına dair söylentiler var. Ancak iddialar henüz doğrulanmış değil.

Alperen Duymaz cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmediği için o dizinin adını paylaşmıyoruz. Ancak bunlar bir söylenti. Magazin dünyasını karıştıran Alperen Duymaz'ın yeni projesiyle ilgili herhangi bir açıklamanın gelip gelmeyeceği ise büyük merak ediliyor.