Arka Sokaklar dizisinin yıldız oyuncusundan yeni dizi! Sete başladı bile

Arka Sokaklar dizisinin yıldız oyuncusundan yeni dizi! Sete başladı bile

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Cansu Tuman yeni dizisiyle setlere döndü. Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerindeki TRT dizisi Büyük Selçuklu'da yer alacak.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Büyük Selçuklu dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Arka Sokaklar dizisinde sergilediği performansla büyük bir başarı elde eden Cansu Tuman artık Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda yer alacak.

Arka Sokaklar'ın sevilen ismi Cansu Tuman yeni projesiyle ekranlara merhaba dedi. Arka Sokaklar'da yıldızı parlayan Tuman, Büyük Selçuklu'da Aysu Hatun karakterini canlandırmaya başladı.

1994 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu son dönemin parlayan yıldızlarından birisi olarak gösteriliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle büyük bir başarı elde eden Cansu Tuman şimdi Büyük Selçuklu dizisinde boy gösterecek.

t25-020920207f2fd419.jpg

Alparslan: Büyük Selçuklu ilk bölümüyle 8 Kasım 2021 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. İstanbul'da çekilen dizi büyük ilgi görüyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Büyük Selçuklu dizisi özellikle tarih severlerin en çok ilgi gösterdiği dizilerin başında geliyor.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana kadrosunu değiştiren Büyük Selçuklu dizisinin gelecek sezonda da ekranda yer alması bekleniyor.

Büyük Selçuklu dizisi şimdiye dek TRT1 ekranlarında 21 bölüm yayınlandı.

KADROSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Arka Sokaklar dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Tuman'ın dahil olduğu Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı gibi ünlü oyuncular da yer alıyor. Özellikle dizinin en dikkat çeken oyuncuları kuşkusuz Barış Arduç ve Fahriye Evcen..