Atatürk dizisine bomba oyuncu, Ali Rıza Efendi'ye hayat verecek

Atatürk dizisine bomba oyuncu, Ali Rıza Efendi'ye hayat verecek

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu Disney Plus’ın Atatürk konulu dizisinde Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'e hayat verirken Ali Rıza Efendi'yi ise Mehmet Günsür canlandıracak

Disney Plus, Türkiye'de bomba gibi dizilerle piyasaya hızlı bir giriş yapacak. Disney Plus çok sayıda ünlü isimle anlaşma yaptı.

Disney Plus tarafından en iddialı proje ise Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılına özel Atatürk dizisi olacak.

Dizinin oyuncu seçimi devam ederken bomba bir isim daha kadroya dahil oldu. İtalya'da yaşayan ve oynadığı sayısız dizi-film projesiyle adından söz ettiren Mehmet Günsür'da artık Atatürk dizisinde..

ATATÜRK'ÜN BABASINI CANLANDIRACAK

Mehmet Günsür, Atatürk dizisinde gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'ye hayat verecek.

TV100 Ekibinden Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Günsür, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisinde Ali Rıza Efendi’yi canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde de Zübeyde Hanım’ı da Songül Öden'in oynayacağı açıklanmıştı.

resized-50bc0-b9f3397emehmetgunsur.jpg

İDDİALI PROJELERDE ADI VAR

6 bölüm sürmesi beklenen dizi, "7. Koğuştaki Mucize"nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin tarafından çekilecek. Dizinin yapımcılığını ise "Kulüp", "Aziz", "Son Yaz", "Hakan: Muhafız", "İstanbullu Gelin", "Vatanım Sensin" ve "Tatlı Küçük Yalancılar" gibi yapımların arkasındaki O3 Medya üstlenecek.

GURURLA OYNAYACAĞIM

Öte yandan Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım annemize hayat verecek olan oyuncu Songül Öden bu rolü onurla oynayacağını belirtmiş ve mutluluğunu hayranlarıyla paylaşmıştı. Songül Öden son olarak Uysallar ve Show TV ekranlarındaki Canan Ergüder'li Oğlum dizisinde yer alıyor.