Atatürk dizisinin başrolü Aras Bulut İynemli'ye bölüm başı dudak uçuklatan ücret

Atatürk dizisinin başrolü Aras Bulut İynemli'ye bölüm başı dudak uçuklatan ücret

Yakında Atatürk dizisi yayınlanacak. Dizide Aras Bulut İynemli, Modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisiyle bölüm başına servet kazanacağı öğrenildi. Başarılı oyuncu deyim yerindeyse dizinin sonunda büyük bir servete konacak

Disney Plus'ın Cumhuriyetin 100. yılına özel ekranlara taşıyacağı "Atatürk" dizisi hem hikayesi hem oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Atatürk dizisinde Songül Öden ve Aras Bulut İynemli başrolde buluşacak. Mehmet Günsür'da efsane dizinin kadrosunda yer alacak isimlerden biri. Mehmet Günsür bu dizide Ali Rıza Efendi'ye hayat verecek. Partneri ise Songül Öden olacak..

Songül Öden, Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım annemize hayat verecek. Aras Bulut İynemli ise Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak.

Yasemin.com tarafından paylaşılan bir haberde; Aras Bulut İynemli'nin dizisinden bir servet kazanacağı öğrenildi. Gelen bilgilere başarılı oyuncunun bölüm başı kazanacağı ücrette belli oldu.

3220352-810x458.jpg

Aras Bulut İynemli'nin başrol olarak karşımıza çıkacağı Atatürk dizisinde oyuncuların kazanacağı ücretler yavaş yavaş belli olmaya başladı. İddialara göre; Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak olan Aras Bulut İynemli bölüm başı 700 Bin TL kazanacak.

images.jpg

KADRODA KİMLER VAR?

Öte yandan Atatürk dizisinin kadrosunda yer alacak isimler ve canlandıracakları karakterlerde belli oldu.

Aras Bulut İynemli - Mustafa Kemal Atatürk.


Songül Öden - Zübeyde Hanım.

6203e39286b2442f5886e07a.jpg


Mehmet Günsür - Ali Rıza Efendi.

mehmet-gunsur-16-9-1564063875.jpg
Sarp Akkaya - Enver Paşa.


Berk Cankat - Ali Fuat Cebesoy.


Esra Bilgiç -


Sahra Şaş - Makbule Atadan.


Bertan Asllani - Ali Fethi Okyar.