ATV'de daha yeni başlamıştı! Adı Sevgi dizisinden kötü haber

ATV'de daha yeni başlamıştı! Adı Sevgi dizisinden kötü haber

ATV ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisinden gelen reyting raporları kanal yönetimi ve oyuncuları üzdü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisiyle yarışan Adı Sevgi dizisi beklenen ilgiyi görmedi.

İlk bölümlerde reytingler iyi olsa da sonraki yayınlanan bölümlerde reytingler giderek düşmeye başladı.

Özellikle üçüncü bölümden sonra gelen raporlar Adı Sevgi dizisinin, Teşkilat ve Yargı dizisinin gerisinde kaldığını gösterdi.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Reytinglerde de rakipleri ile aradaki farkı iyice büyütüyor Adı Sevgi dizisi! Pazar akşamı yayınlanan yapımlar arasında ilk 10 sıralamasında Adı Sevgi dizisinin tüm kişiler kategorisinde 6. sırada. Ancak AB’de on üçüncülük ve ABC1’de de onunculuk almasıyla dikkat çekti!

Kanalın dram yapımı olarak büyük bir beklenti içinde ekrana getirdiği Adı Sevgi dizisi, ilk bölümdeki reytinglerin devamını getiremedi! Bundan sonraki haftalar ise dizi adına kritik bir süreç!

Tüm kişiler kategorisindeki 6.lığı ve reytingi dizi adına halen umutların varolduğunu da ortaya koyuyor. Fakat AB ve ABC1 kategorilerindeki düşük oranları, büyük hüsran!

YARGI ZİRVEDEN İNMİYOR

Öte yandan Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi reytinglerin zirvesinden inmiyor.

İki başarılı oyuncu Netflix platformundaki AŞK101 dizisindeki başarılı uyumu da arkalarına alarak oradaki izleyici kitlesini Kanal D ekranlarına taşımayı başardılar.

Yargı dizisiyle , Adı Sevgi arasındaki rekabet kızışırken, TRT1 ekranlarındaki yayınlanan Teşkilat dizisi de reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

ERKEN FİNAL BİLE OLABİLİR

Çok sayıda dizi yorumcusuna göre eğer Adı Sevgi dizisi 10.bölümden sonra beklenen ilgiyi görmezse final yapabilir ve ekranlara veda edebilir.

Kanal yönetiminin reyting raporlarını en az 6 bölüm daha yakından takip edeceği konuşuluyor.