ATV'de yayınlanacak "Adı Sevgi" dizisinin yayın günü belli oldu

ATV'de yayınlanacak "Adı Sevgi" dizisinin yayın günü belli oldu

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Adı sevgi dizisinin yayın günü belli oldu.

ATV ekranlarında yeni bir televizyon dizisi yayınlanacak. Dizinin adı da belli oldu.. ''Adı Sevgi'' dizisinin kadrosunda da iddialı isimler var. Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi isimlerin yer aldığı Adı Sevgi dizisinin başrol oyuncusu ise Yunus Emre Yıldırımer oldu.

Başarılı oyuncu yine aynı kanalda yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alıyordu. Bu dizide canlandırdığı karakter ise Çakırbey'di..

İLK BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Öte yandan Adı Sevgi dizisinin yayın günüyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Televizyon gazetesinin aktardığı habere göre; Gözyaşından sıkılan izleyiciye umut vermeye hazırlanan Adı Sevgi dizisinin ilk bölümü 13 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek.

DİZİNİN İŞİ ÇOK ZOR

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisinin işi gerçekten çok zor. Çünkü dizinin karşısında iki iddialı rakip var.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi fırtınalar koparan diziler arasında yer alıyor. Reyting konusunda zirveden düşmeyen bu dizinin bir diğer rakibi ise başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi.. Yani her iki dizide ATV'de yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisinin en güçlü rakiplerinden..

Zorlu bir mücadele verecek olan Adı Sevgi dizisinin tutup tutmayacağı ise ilk 5 bölümden sonra belli olacak..