ATV'nin bir dizisi daha final yapacak . Başrolde yer alan oyuncu kalp krizi geçirmişti

ATV'nin bir dizisi daha final yapacak . Başrolde yer alan oyuncu kalp krizi geçirmişti

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından bir dizi daha final yapacak

ATV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran diziler final yapmaya başladılar. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapacağı öğrenildi.

İzlenme rekorları kıran dizide sona gelindi. Şimdiye dek çok sayıda oyuncu değişimi de yaşanmıştı. 13 Eylül 2018 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam dört sezondur ekrandaydı.

Şimdi ATV'den bir final haberi daha geldi.

Haber Global tarafından paylaşılan haberde; ATV ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisinin de final yapacağı öğrenildi. Adı Sevgi dizisi 13 Mart 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Bu kadar erken final yapması herkesi çok şaşırtırken final nedeninin reytingler olduğu belirtiliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisinin büyük bir hüsranla sonuçlanması hem kanalı hem de seyircileri şaşırtmış durumda.

Öte yandan Gazeteci Birsen Altuntaş, TV100 haber sitesinde yayınladığı özel içerikte Adı Sevgi dizisinin finaliyle ilgili detayları da paylaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, atv’nin Koliba Film imzalı dizisi ‘Adı Sevgi’yle ilgili yeni bir karar alındı. Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizinin son olarak yönetmeni değiştirilmiş, yaz aylarında da devam ettirilmesi planlanmıştı. Ancak yeni bir gelişme oldu.

Kanal diziyi 11. bölümde bitirme kararı aldı. Yapım şirketi ekibe bu gelişmeyi iletti ancak Filiz Alpgezmen ile Murat Can Tura’nın yazdığı dizinin reytingleri düzelirse 13. bölüme kadar uzatılmasının da gündemde olduğunu belirtti.

images.jpg

Öte yandan dizinin Ekrem Baykara’sı Fatih Al’ın kalp krizi geçirdiği, oyuncunun son sağlık durumunun iyi olduğu konuşuluyor.

Fatih Al, Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olarak bilinmektedir. 12 Eylül 1976 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Fatih Al, 2022 itibariyle 45 yaşındadır.

Fatih Al çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.

Kaynak: TV100 - Haber Global