ATV'nin Destan dizisinde ayrılık var! Başrol oyuncusu kadrodan çıkış yaptı

ATV'nin Destan dizisinde ayrılık var! Başrol oyuncusu kadrodan çıkış yaptı

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen Destan dizisinde beklenmedik bir veda gerçekleşti! Başrol oyuncusu neden diziye veda etti belli oldu

ATV ekranlarında Salı akşamları yayımlanan ve reyting rekorları kıran Destan dizisi bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olmuştu. Destan dizisine ATV yönetimi ikinci sezon onayı verdi. Bu Destan hayranları için iyi bir gelişme olarak görülüyor.

Ancak Destan dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme daha var ki bu resmen dizinin hayranlarında büyük yıkıma yol açtı. Çünkü iddialı dizinin kadrosundan flaş bir ayrılık yaşanacak

Ayrıca ayrılacak isim ne yardımcı karakter ne de yan karakter! Bizzat dizinin başrol oyuncusunun Destan dizisinden ayrılacağı ve yeni sezonda olmayacağı öğrenildi. Dizi dünyasını da sarsan bu gelişmenin tüm detayları belli oldu.

TV100 Ekibinden Gazeteci Birsen Altuntaş, Destan dizisinde yaşanacak olan ayrılığın perde arkasını tv100.com adresinde okurlarıyla paylaştı.

210520221725212522629-1.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Destan dizisinde bir başrol oyuncusu projeye veda edecek.

Dizide Batuga karakteriyle adından söz ettiren başrol oyuncusu Edip Tepeli'nin sezon sonu projeye veda edeceği öğrenildi.

YENİ KARAKTERLER GELİYOR

Başrolünde Ebru Şahin'in yer aldığı Destan dizisi gelecek sezon yeni hikaye ve karakterlerle yoluna devam edecek.

İKİ AYRILIK YAŞANACAK

Tutkun karakterini canlandıran Elif Doğan'ın ardından Edip Tepeli'nin de veda kararı izleyicileri şok etti.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Öte yandan ATV ekranlarında yayımlanan Destan dizisinin yeni sezon tarihi de belli oldu. Buna göre dizi Eylül sonunda yeniden ATV Ekranlarında yayında olacak.

Kaynak: TV100