ATV'nin yeni dizilerinden Gül Masalı dizisinin çekileceği şehir belli oldu

ATV'nin yeni dizilerinden Gül Masalı dizisinin çekileceği şehir belli oldu

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Dizinin adı Gül Masalı.. ATV ekranlarının yeni dizisinin çekileceği yer ise güller diyarı olarak bilinen Isparta olacak.

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Dizinin yaz sezonunda başlayıp gelecek sezonda da devam etmesi bekleniyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin adı da belli oldu..

Genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek, ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin Gül Masalı ismini taşıdığını duyurdu. Gül Masalı dizisinin çekileceği yer de çok ilginç. Adına uygun bir tercih yapıldı.

Dizi gülleriyle ünlü olan bir şehirde çekilecek.. O şehir kuşkusuz ki herkesin de en iyi bildiği yerlerden biri olan Isparta...

Öte yandan dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. Kadronun dikkat çekici isimlerden oluşması bekleniyor. En önemlisi ATV bu dizi için farklı planlar içerisinde. Dizi ilk olarak yaz sezonunda sonrada gelecek sezonda da ekranda olacak. Benzer girişimleri atv daha önce d de yapmış ve büyük başarı elde etmişti.

Televizyon gazetesi tarafından paylaşılan haberde; Dizinin kadrosuyla ilgili bilgilere de yer verildi. Kadroda tanıdık isimlerin olması dikkat çekti.

s-cca8aa9e60ceec8eb53c2e3082008dc9275fe7fe.jpg

Çekimlerinin Isparta’da yapılması planlanan Gül Masalı dizisi için oyuncu arayışları devam ediyor. Gülper Özdemir’in partneri olarak da Erdem Kaynarca ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Sadullah Şentürk’ün yönetmenliğini yapacağı dizide Gonca ile Toprak’ın hikayesini izleyeceksiniz.

Gülper Özdemir en son Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde 2 sezon yer aldı ve başrolde etkili performansı ile göz doldurdu.

Erdem Kaynarca’yı ise geçen sezen yaz döneminde Ada Masalı dizisinde izleyenler, kış sezonunda ise kısa süren Annemizi Saklerken isimli yapımda seyretme şansı bulmuştu. Kaynarca yeni dizisinde başrolde yer alarak da önemli bir çıkışa imzasını atmış olacak.