Aylardır yoktu, Ecem Erkek'ten Güldür Güldür Show Açıklaması

Aylardır yoktu, Ecem Erkek'ten Güldür Güldür Show Açıklaması

Aylardır Güldür Güldür Show ekibinde olmayan Ecem Erkek, tekrar programa geri mi dönüyor? Ecem Erkek'in açıklaması heyecan yarattı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Naime karakteriyle herkesin en çok sevdiği isimlerden biri haline dönen Ecem Erkek beklenmedik bir şekilde Güldür Güldür Show ekibinden ayrılmıştı.

Sonrasında bazı film projelerinde yer alan Ecem Erkek'in yeni bir komedi dizisiyle geri döneceği öne sürülüyordu. Ancak Ecem Erkek yaptığı son açıklamayla adeta magazin gündemini karıştırdı.

TV100'de yer alan habere göre; Ecem Erkek gala çıkışında kritik açıklamalarda bulundu.

''Müjdemi İsterim'' adlı sinema filmi ile beyaz perdeye Ahmet Kural ile dönen Ecem Erkek 'Şaşırt Beni' oyununun galasında görüntülendi. Aşk Kumardır dizisinde birlikte rol aldığı Barış Yıldız için geldiğini söyleyen Erkek çok samimi açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin "Güldür Güldür'e geri dönecek misiniz?" sorusuna Ecem Erkek, "O işler hiç belli olmaz. Orası benim hep çok sevdiğim bir yer. Katkısını yadsımadığım bir yer. O yüzden bu işler hiç belli olmaz" dedi.

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Ecem Erkek daha önce yaptığı bir açıklamada ise yeni bir komedi dizisinde yer alabileceğini belirtmişti. Mevcut projelerden birine dahil olmak istemediğini ancak yeni başlayacak bir dizide yer alabileceğini söylemişti.

Ecem Erkek'in yeni sezonda Güldür Güldür Show ekibinde Naime karakteriyle yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Başarılı oyuncu Ecem Erkek genç yaşına rağmen yıldızı en iyi parlayan isimlerden biri olarak gösteriliyor.