Aytaç Şaşmaz'ın ayrılık kararı aldığı iddiası hayranlarını telaşlandırdı

Aytaç Şaşmaz'ın ayrılık kararı aldığı iddiası hayranlarını telaşlandırdı

Yıldızı giderek parlayan Aytaç Şaşmaz çok sayıda dizi ve film teklifi almaya devam ediyor. Son projeye imza attığı öne sürülüyordu. Ancak ayrılık iddiaları hayranlarını telaşlandırdı.

Aytaç Şaşmaz son dönemde adını sıkça duyurmayı başaran bir isim. Baht oyunu dizisinin ardından çok sayıda teklif alan Aytaç Şaşmaz magazin gündeminden de düşmüyor.

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen kısa sürede büyük başarılar elde eden yakışıklı oyuncu şimdilerde yeni bir proje ile gündemde.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aylardır filmin hazırlık çalışmaları için dersler alan Şaşmaz, ön hazırlık çalışmaları uzayınca yeni bir karar aldı. Yönetmen Alper Çağlar’la karşılıklı anlaşan genç yıldız, bu süreçte filmin çekimlerine kadar beklemek yerine gelen yeni teklifleri değerlendirmeye başladı.

Öte yandan fenomen projeler Dağ ve Börü’ye imza atan Alper Çağlar, uzun yıllardır hayalini kurduğu Göktürk üçlemesinin ilk filmi için yoğun bir hazırlık süreci yürütüyor. Başarılı yönetmen, Tuba Sunguroğlu, Murat Serezli ve Hakan Karahan’ın da kadrosunda olduğu filmi 6 ayda çekmeyi planlıyor.

Filmin bir kısmı Avrupa’da, büyük bir kısmı ise Anadolu’da çekilecek. Dağ 2 filminin dövüş koreografisini de kuran dünyaca ünlü isim Tolga Değirmen’in de görev alacağı film şimdiden heyecan yarattı.

Aytaç Şaşmaz ve İsmail Ege Şaşmaz Kardeş mi?

Aytaç Şaşmaz 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Manisa doğumlu olan Aytaç Şaşmaz aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir.

İsmail Ege Şaşmaz son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisinde Harun karakterine hayat vermekteydi.