Barış Akarsu filminde sevgilisini Aslı Bekiroğlu canlandıracak

Barış Akarsu filminde sevgilisini Aslı Bekiroğlu canlandıracak

Son olarak FOX TV ekranlarında Elkızı dizisinde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, bu kez Barış Akarsu filminde başrol olacak. İsmail Ege Şaşmaz'ın partneri de Aslı Bekiroğlu olacak.

Bergen filmi gişe rekoru kırınca senaristler ve yapım şirketlerinin eski sanatçılara ilgisi artarak devam ediyor.

Bergen filmi ve Dilberay filminden sonra şimdi de Barış Akarsu filmi geliyor. Geçirdiği trafik kazasıyla genç yaşta aramızdan ayrılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film olacak. Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Filmle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. TV100 ekibinden Birsen Altuntaş, Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde Barış Akarsu'nun sevgilisine hayat verecek ismin belli olduğunu yazdı.

Mert Dikmen ve Can Anar’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Barış Akarsu’yu başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın oynayacağı ortaya çıkmıştı. Şaşmaz, rol için kamya girdi.

Son olarak ise filmde Akarsu’nun sevgilisine hayat verecek oyuncu belli oldu.

Hafta içi Bebek’te annesi Süheyla Bekiroğlu’yla tv100’ün Magazin Hattı kamerasına takılan Aslı Bekiroğlu “Sürpriz bir projem var. Gerçek bir hikâye” demişti.

Güzel oyuncu merakla beklenen film için el sıkıştı.

Genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek'te Barış Akarsu filmiyle ilgili twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve şunları yazdı.