Bebek bekleyen Seray Sever çocuğuna vereceği ismi açıkladı

Bebek bekleyen Seray Sever çocuğuna vereceği ismi açıkladı

Bebek beklediği öğrenilen Seray Sever çocuğuna vereceği ismi takipçileriyle yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Ünlü oyuncu Seray Sever geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti. Büyük bir kayıp yaşayan Seray Sever zor günlerden geçiyor.

Baba acısını yaşayan Seray Sever önümüzdeki haftalarda da bebek sevinci yaşayacak.

49 yaşındaki güzel oyuncu bebek bekliyor. Mutluluğunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu bebeğine vereceği ismi de açıklamayı ihmal etmedi.

TV100'de yer alan habere göre; Seray Sever'in bebeğine vereceği isim de belli oldu.

Seray Sever şu ifadeleri kullandı, “İkizlerden birinin ismi Sofia olacak.Eşim koydu. Biz tanışmadan önce bir ‘görüntü’ belirmiş ona. ‘Çocuğum oluyor ve adını Sofia koyuyordum’ diye anlatmıştı bana ilk tanıştığımızda.

Diğer kızın ismini de ben koydum. Onun da adı Alya olacak. Harflerin enerjisine inanan biriyim. Baş harfi ‘A’ olsun istedim. Sofia duygusal bir isim, Alya ise daha kuvvetli, daha eril.

Eray Sünbül ile evli olan Seray Sever'in mutlu bir evliliği var. 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seray Sever, 2018 yılında Eray Sünbül ile dünya evine girmişti.

Aslen İstanbullu olan Seray Sever , Türk sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı kimliğiyle biliniyor. Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Seray Sever en başarılı isimler arasında yer alıyor. Seray Sever'in Soner Sever adında da bir kardeşi bulunmaktadır.