Bergen filmini izleyemeyenlere müjde! Nerede yayınlanacağı belli oldu

Bergen filmini izleyemeyenlere müjde! Nerede yayınlanacağı belli oldu

Farah Zeynep Abdullah'ın başrol oyuncusu olduğu Bergen filmi gişe rekoru kırmıştı. Ancak çok sayıda kişi izleyememişti. Filmin Disney Plus platformunda da yayınlanacağı öğrenildi

Türk müziğinin güçlü sesi Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filmi gişe rekoru kırmıştı. Film sinemaya gidemeyenler tarafından da merak ediliyordu.

Nihayet sevindiren haber geldi. Farah Zeynep Abdullah'ın başrol oyuncusu olduğu Bergen filmi kısa bir süre sonra dijital platformlarda da yerini alacak. Bu kapsamda filmi Netflix'ten önce Disney Plus kaptı.

Peş peşe transferleriyle dikkat çeken Disney Plus , Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Bu kapsamda milyonlarca kişinin izlemiş olduğu Bergen Filmini de bünyesine alan Disney Plus agresif bir şekilde yükselişinin işaretlerini de vermiş oldu.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı, Nergis Öztürk, Ariç Pişkin, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş’in de renk kattığı filmi 14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına girecek olan Disney Plus satın aldı.

bergen-filminin-merakla-beklenen-ilk-fragmani-geldi-farah-zeynep-abdullah-tuyleri-diken-diken-etti-120355.jpg

Mehmet Binay ve M. Caner Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Mirsad Heroviç’in görüntü yönetmenliğini yaptığı filmin müzikleri Mazlum ve Saki Çimen imzası taşıyor. “Bergen” filminin büyük beğeni toplayan kostümlerini de Baran Uğurlu hazırladı.

Türk müziğinin güçlü sesi Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı film 10 haftada 5 milyon 425 bin 412 seyirci ve 159 milyon 196 bin 198 TL hasılat elde ederek Türk sinema tarihinde büyük bir rekora imza atmıştı. Bergen filmi milyonlarca kişi tarafından izlenince Disney Plus'ta bu fırsatı kaçırmak istemedi.