Beyin kanaması geçirmişti! Kadir İnanır'ın son hali ortaya çıktı

Beyin kanaması geçirmişti! Kadir İnanır'ın son hali ortaya çıktı

Türk sinemasının efsane ismi Kadir İnanır beyin kanaması geçirmişti. Son hali ilk kez ortaya çıktı

Kadir İnanır, Türk sinemasının efsane isimlerinden biridir. 73 yaşındaki başarılı oyuncu 20 Kasım 2021 tarihinde beyin kanaması geçirmişti. Başarılı oyuncu tedavi altına alınmıştı. Zorlu bir tedavi sürecinden geçen Kadir İnanır'ın son hali çok merak ediliyordu.

Akşam gazetesinde yayınlanan bir haberde; Usta oyuncu Kadir İnanır'ın son fotoğrafına yer verildi. Fotoğrafta Kadir İnanır'ın epey bir zayıfladığı görülüyor. Hatta fotoğrafa bakan bazı sosyal medya kullanıcılarının Kadir İnanır'ın daha da gençleştiğini iddia ettiği görüldü.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Kadir İnanır, son halini takipçileri ile paylaştı. Oldukça zayıflayan ve sakalları uzayan Kadir İnanır, bu yönü ile dikkatleri üzerine çekti. Sanatçı son olarak bir yatak markasının reklam filmi için kamera karşısına geçmişti.


hastaligindan-sonra-son-hali-sasirtti-5-14906769-o-30042022a2cfbc38.jpg

Kadir İnanır'ın çok sayıda hayranı beyin kanaması geçirdiği gün üzülmüş ve usta oyuncu için dualar etmişlerdi. Kadir İnanır'ın yakınları da o gün çok üzülmüşlerdi. Neyse ki başarılı bir tedavinin ardından Kadir İnanır sağlığına kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde de Kadir İnanır, gazetecilerin objektiflerine takılmıştı. O görüntülerde Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural ile yürüyüş yaparken yürümekte zorluk çektiği görülmüştü. Usta oyuncunun son hali sevenleri tarafından çokça merak ediliyordu.