Buse Varol'un şaşırtan Alişan açıklaması

Buse Varol'un şaşırtan Alişan açıklaması

Buse Varol verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Varol, eşi Alişan için "Su içerken bile vicdan azabı çekiyor" diyerek itirafta bulundu

Şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, Sabah TV'de Yasemin Döngel'in sunduğu 'Yasemİnce İtiraflar' programına konuk oldu.

Geçen yıl kardeşini kaybeden Alişan'ın eşi Buse Varol, "Bu bizim için hiç kapanmayacak bir yara. Alişan'ın su içerken bile vicdan azabı çektiği zamanları biliyorum. Aldığı nefesi bile sorgulayabiliyor insan. Yaşamayan anlamaz" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Varol, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettiği dönemi ve sonrasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Buse Varol şunları söyledi: "Aynı evde olduğumuzdan birebir şahit oldum, suyu içerken bile Alişan'ın vicdan azabı çektiği zamanları biliyorum. 'Ben su içiyorum ama kardeşim şu an yok' diyordu, çok kötü bir şey. O tabii ister istemez eve de yansıyor. Aldığı nefesin bile vicdanını sorgulayabiliyor insan. Benim çocuklarım hiçbir zaman amcalarını göremeyecek. Onunla anı biriktiremeyecek olmaları acı."

Buse Varol estetikle ilgili de konuştu: "Günümüzde herkes birbirinin aynı. O derece bir estetik yaptırmam. Ben doğallığı seviyorum. Yaşlılık da güzel bir şey. Buruşmak da öyle... En çok özendiğim şeydir, ellerimin üstü yaşlansın, buruşsun. Ellerde çiller olur, çok severim."

"Anne olduktan sonra çok değiştim. Anne olmadan önceki Buse canı sıkılır kafası eser, gece saat 11 mesela İzmir'e atlarım giderim tek başıma. Alişan ile evliliğimdeki en güzel şey; biz birbirimizi çok rahat bırakan bir çiftiz. Ben zaten çok evde durmayı seven bir kadın değilim."

Kaynak:Haber3.com