Büyük hüsranla sonuçlandı. TRT dizisinden erken final sesleri

Büyük hüsranla sonuçlandı. TRT dizisinden erken final sesleri

Masumlar Apartmanı, Gönüldağı, Teşkilat gibi dizilerin yayınlandığı TRT1 bu kez hüsrana uğradı. Kara Tahta dizisi beklenen ilgiyi görmedi

TRT1 ekranlarında yayınlanan diziler son dönemde en çok izlenen diziler arasında yer alıyorlar. Örneğin Teşkilat dizisi reytinglerin zirvesinden inmiyor.

Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi ise çok sevilen diziler arasında yer alıyor.

İki sezondur devam eden Masumlar Apartmanı dizisi ise son bir kaç haftadır reyting kaybı yaşasa da yoluna devam edebildi.

Ancak yeni yayınlanan bir diziden gelen haberler çok kötü..

REYTİNG RAPORLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Büyük umutlarla başlayan ve epeyce de tanıtımı yapılan Kara Tahta dizisi beklenen ilgiyi görmedi. Dizinin reyting raporları hem TRT1 yönetimini hem de yapım şirketini çok şaşırttı. Dizininin önümüzdeki haftalarda da reyting kaybı yaşaması durumunda erken finali gündeme gelebilecek.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Bu hafta 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi, ne yazık ki hem reytingleri hem de sosyal medyadan aldığı eleştiriler ile hüsran yaşattı!

Oysa dizinin başrolünde Miray Daner ve Furkan Andıç gibi iki genç, başarılı, yetenekli isim varken, daha ilk bölümle birlikte eleştirilerin odağına oturdu Kara Tahta dizisi!

Uzun süredir televizyon dizilerinde yer almayan Miray Daner’in dönüşü bile diziye ilgiyi arttıramadı! Kara Tahta dizisini Furkan Andıç ve Miray Daner hayranları heyecanla bekledi. Fakat ilk bölümde tüm kişiler kategorisinde ilk 10 sıraya bile giremedi dizi! 14. sırada ancak yer bulabildi kendisine.

6244776c86b2451cf46f2881.jpg

İLK 5 BÖLÜM ÇOK ÖNEMLİ

Öte yandan çok sayıda dizi yorumcusuna göre ilk 5 bölüm büyük önem taşıyor. Eğer TRT1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi önümüzdeki 4 bölümde de beklenen ilgiyi görmezse erken finali gündeme gelebilecek.

Ancak kanal yönetiminin Kara Tahta dizisine bir süre daha şans vermesi bekleniyor. Henüz yeni yayınlanan dizininin önümüzdeki bölümlerde sıçrama yapma ihtimali var. Yaz sezonunda çok sayıda dizinin de final yapacağı düşünüldüğünde önümüzdeki haftalarda seyirciler Kara Tahta dizisine yönelebilir. Sosyal medyadaki eleştirileri ayrıca senaristlerin dikkate alarak yeni bölümlerde bir farklılık yaratması da ihtimaller dahilinde yer alıyor.