Çağatay Ulusoy hayranları artık bu kadarına yeter diyor! Yeni dizisinde yine olay var

Çağatay Ulusoy hayranları artık bu kadarına yeter diyor! Yeni dizisinde yine olay var

Çağatay Ulusoy'un Süslü korkuluk dizisi Yılan hikayesine dönüştü. Bir türlü yayınlanamayan dizi için önce TV8 ardından da Netflix platformu yayınlanacak adres olarak duyurulmuştu.

Çağatay Ulusoy soy dönemde Süslü Korkuluk projesiyle gündemden düşmüyor. Süslü Korkuluk dizisi resmen yılan hikayesine döndü.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak sonrasında her ne olduysa Acun projeyi istemedi.

Yapım şirketi önce başka kanalları araştırdı. Ancak Acun'un istemediği bir projeyi hiç bir kanal anlaşılan almak istememiş olacak ki Süslü Korkuluk Dizisi için Netflix platformu tercih edildi

Süslü Korkuluk Dizisi için hazırlıklar sürerken krizlerin ardı arkası ise kesilmiyor.

Önce başrol değişikliği yaşandı sonrasında ise yeni seçilen başrol oyuncusu da değiştirildi. Bu durum artık Çağatay Ulusoy hayranlarını çileden çıkarmış durumda.

Dizide Çağatay Ulusoy'un partneri olacak isimle ilgili yeni bir kriz daha yaşandı.

TV100’ün haberine, OGM Pictures imzalı dizinin önce TV 8’de tanıtımı yayınlanmış, ardından TV 8 yönetimiyle yaşanan gerginlik sonrası projenin nerede yayınlanacağı merak konusu olmuştu.

'Süslü Korkuluk' Netflix’e satılınca da anlaşması sadece televizyon projesini kapsayan başrol oyuncusu Alina Boz diziden ayrılmıştı.

Boz’un ardından Esra Bilgiç’le prensipte anlaşıldı. Dizi hafta başı Kırklareli’nde sete çıktı. Cem Karcı’nın yönettiği projenin flashback sahnelerinin çekimleri başladı. Projenin Esvet’i Esra Bilgiç yapım şirketiyle sözleşme şartları konusunda anlaşamadı. Bilgiç'in iki kez zam istediği ve diziden çıkarıldığı iddia edildi.

SÜSLÜ KORKULUK NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Süslü Korkuluk dizisinin ise Eylül ayından önce yayınlanması beklenmiyor.. Çekimlerin yaz ortasında da süreceği tahmin edilirse dizinin en erken Eylül ya da Ekim ayında vizyonda olabileceği konuşuluyor. Projenin 1 yıldır konuşuluyor olması ise Çağatay Ulusoy hayranlarını artık çileden çıkarmış durumda