Çağatay Ulusoy hayranları gelen son haberle yıkıldılar! Bu kadarı artık fazla

Çağatay Ulusoy hayranları gelen son haberle yıkıldılar! Bu kadarı artık fazla

Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk dizisiyle setlere dönecekti. Dizi resmen yılan hikayesine dönerken şimdi de dizinin adı değişti

Çağatay Ulusoy hayranları canla başla onun tekrar setlere dönmesini beklerken gelen son haberle yıkıldılar.

TV8 ekranlarında Süslü Korkuluk adıyla bir dizi yayınlanacaktı. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy var.

Dizi TV8 tarafından nedendir bilinmez kabul edilmedi. Sonrasında kanal arayışı başladı. Derken dizi netflix platformuna satıldı. Ancak sürekli olarak Çağatay Ulusoy'a eşlik edecek kadın partner değişiyor.

Bu durum tepkilere yol açarken dizinin çekimlerine de bir türlü başlanamadı. Bugün ise magazin dünyasını karıştıran yeni bir haber yayınlandı.

Çağatay Ulusoy'un başrollerindeki Süslü Korkuluk dizisinin adı değiştirildi. Dizi başlamadan öylesine yıprandı ki anlaşılan yapımcılar çareyi dizinin adını değiştirmekte buldu.

Edinilen bilgiye göre; Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni adı Terzi olacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; projenin adı Terzi olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy'a partner olarak da Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro mezunu Şifanur Gül adlı genç oyuncu getirildi.

sifanur-gul-1-16-9-1569418106.jpg

DİZİ EN GEÇ EYLÜL'DE YAYINLANIR

Öte yandan medya kulislerinde dolaşanlara göre Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla Terzi dizisi en geç Eylül 2022'de Netflix platformunda olabilir. Ancak olası bir aksilik olması durumunda dizinin yayın tarihi sene sonuna da aksayabilir.