Camdaki Kız dizisinde Gülcihan'a hayat veren Devrim Yakut ölümden döndü

Camdaki Kız dizisinde Gülcihan'a hayat veren Devrim Yakut ölümden döndü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut iki bölüm dizide yer almamıştı. Nedeni belli oldu. Devrim Yakut'un beyninin pıhtı attığı ve bir süre hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Oynadığı dizi ve filmlerle Türkiye'nin çok sevdiği oyunculardan biri olan Devrim Yakut herkesi korkuttu. Düğün Dernek filmiyle adeta ününü hem Türkiye hem de Türkiye dışına çıkarmayı başaran Devrim Yakut, oynadığı her rolün hakkını veriyor.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterinin eşine hayat veren Devrim Yakut bu dizide Gülcihan karakterini canlandırırken, Tamer Levent ise Rafet Koroğlu karakterini canlandırıyor.

İKİ BÖLÜM ORTALARDA YOKTU

Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan karakteri iki bölüm ortada yoktu. Senaryo gereği Van'a gittiği dizide işlenmişti. Bazı seyirciler ise Devrim Yakut'un Camdaki Kız dizisine veda ettiğini bile düşünmüştü.

devrim-yakut-kimdir-camdaki-kiz-dizisinin-sevilen-oyuncusu-kac-yasindadir-ve-nerelidir-421fc.jpg

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak ortaya çıkan gerçek çok başkaydı. Meğer Gülcihan yani Devrim Yakut senaryo gereği değil sağlık sorunları nedeniyle dizi setine ara vermek zorunda kalmıştı. Devrim Yakut'un ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre 53 yaşındaki tiyatro sanatçısı Devrim Yakut ölümden döndü.

Beynine pıhtı atan deneyimli oyuncu uzun süre hastanede tedavi gördü.

Çok zorlu bir süreç geçirdikten sonra sağlığına kavuşan Yakut'u "Camdaki Kız" dizisinde rol arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı.