Camdaki Kız Dizisinde Herkesi Ağlatan Veda! Ana Karakter Diziden Çıktı

Camdaki Kız Dizisinde Herkesi Ağlatan Veda! Ana Karakter Diziden Çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde herkesi ağlatan bir ayrılık yaşandı. İşte o vedaya ilişkin ayrıntılar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi dün akşam milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı. 35.bölümde iyiden iyiye gerçekler çıkmaya başladı.

Rafet Koroğlu eski aşkıyla yüzleşirken eve gelen kredi kartı ekstresiyle şoka girdi. Kahvaltı dahil bir çok alanda tasarrufa giden Rafet Koroğlu kar altındaki İstanbul'da ısıtma sistemini de kapattırdı.

NALAN HAYATININ EN ACI GÜNÜNÜ YAŞADI

Nalan ise hayatının en acı gününü yaşadı. Bir gün önce babasıyla bisiklet süren ve sahilde yürüyüş yapan ertesi gün hayatının en acı gününü yaşadı.

Adil bey ona tüm gerçekleri anlatacakken Feride'nin söylediği ağır sözler nedeniyle kalp krizi geçirdi.

Nalan'a aslında dedesi olduğunu ve gerçek annesinin öldüğünü söyleyecekken yere yığılan Adil geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ACI AYRILIK

Camdaki Kız dizisinin ana karakterlerinden biri olan Adil karakterine hayat veren Şerif Erol diziden ayrıldı...

61c4c72786b24440b027f2e1.jpg

Önümüzdeki bölümde Adil'in cenaze törenine tanıklık edecek olan seyirciler yaşanacakları büyük bir merakla bekliyorlar.

NALAN ARTIK TOPARLANAMAYACAK

Nalan için ise işler yolunda gitmeyecek. Adil beyin ölümüyle sarsılan Nalan kısa bir süre sonra Cana'nın atacağı adım nedeniyle gerçekleri öğrenecek.

t25-camdaki-kiz-feride-nalana-547.jpg

Nalan'ın gerçek babası olan kişi diziye giriş yapacak. Bu durum Feride'nin de sonunu getirecek ve yakın bir zamanda Feride'nin de hayatını kaybetmesi bekleniyor.

Nur Sürer'in canlandırdığı Feride karakterinin de ölmesinin ardından Nalan artık konaktan tamamen ayrılarak Hayri ile birlikte yeni bir hayata başlayacak.

nalan-hayri-miwf-cover.jpg

Önümüzdeki beş bölümün çok kritik olduğu belirtilirken gerçeklerin peş peşe ortaya çıkması bekleniyor. Camdaki Kız 36.bölümüyle 24 Mart 2022 akşamı Kanal D ekranlarında yayında olacak..