Canan Ergüder başından geçen olayı ilk kez anlattı! Hayranları dua etti

Canan Ergüder başından geçen olayı ilk kez anlattı! Hayranları dua etti

Şimdilerde Oğlum dizisiyle ekranda olan Canan Ergüder başından geçen bir olayı ilk kez anlattı. Ünlü oyuncu ölümden dönmüş

İbrahim Selim'in youtube kanalına konuk olan Canan Ergüder kimsenin pekte bilmediği bir gerçeği anlattı. Programı izleyen hayranları Allah korumuş diyerek Canan Ergüder'e dua ettiler. Kanserle mücadelede zafer elde eden Canan Ergüder özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özellikle nasıl ölümden döndüğünü anlatan Canan Ergüder yaşadığı o korku dolu olay hakkında da bilgiler verdi.

Kanser hastalığını yenip sağlığına kavuşan Canan Ergüder, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Canan Ergüder burada sağlık durumu hakkında, "İyiyim, 6. tetkiklerim yapıldı her şey yolunda." yorumunda bulundu.

Oyuncu Kenan Ece ile evli olan Ergüder, evlilikleri ve eşi hakkında konuştu:

"Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum."

"Kenan'ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor."

"İki üç sene önce Bozcaada'ya giderken yağmura yakalandık. Biz otomobilin içinde saplanıp kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi Kenan'ın annesini aradık o da jandarmayı arayıp haber verdi bizi onlar çıkardı."

Kaynak: Akşam