Çekici burçlar sıralandı. Dünyanın en çekici burçları

Çekici burçlar sıralandı. Dünyanın en çekici burçları

Yüzyıllardır insanların kader çizgilerini ve karakterlerini etkilediğine inanılan burçlar bu kez de yüksek libidoları ve çekicilikleriyle listelendiler ve listedeki çekici burçların listesi çok şaşırttı. Bakalım sizin burcunuz da listede var mı?

En çekici burçlar listesinde 4 burç bulunuyor. İşte çekici burçların listesi

AKREP
Akrepler, yüksek bir cinsel dürtüye sahiptir ve son derece şehvetli ve aşklıdır. Tüm burçlar arasında çekicilikleriyle ön plana çıkan bu burç Temel olarak libidoları tarafından yönetilirler, bu nedenle 1 numaralı yer onlara ayrılmıştır.

KOÇ
Koç burçları genel olarak arzulu bir karaktere sahiptir. İkili ilişkilerinde bu detay onlar için oldukça önemli olurken öte yandan bu burçlar yine girdikleri her ortamda ilgiyi üzerine toplayabilecek kabiliyete de sahiptir. Bu nedenle Koç burcunu sıralamanın ikinci kısmına koyabiliriz.

BOĞA
Üçüncü burç ise kesinlikle Boğa'dır. Özellikle gücüyle ön plana çıkan Boğa, şüphesiz en güçlü ve hakim burçlarından biridir. Onlar her zaman ne istediklerini bilirler. Tam da bu özgüvenle en çekici burçlar arasında sıralamada ilk üçe girebilirler.

ASLAN
Bu sıralamaya Aslan burcunu eklememek olmaz elbet. Libidosu yüksek olan Aslan burcu erkek-kadın fark etmeksizin gerek özgüvenleri gerekse liderlik özellikleriyle girdikleri her ortamda güneş gibi parlamaktadır. Bu burç ilk başta biraz fazla korkutucu ve kibirli görünse de, kimsenin Aslan'ın emirlerine karşı koyamamasının bir nedeni var. Güneş'in bu burç üzerinde çok büyük bir hakimiyeti vardır. Aslan figürü tarih boyunca kahramanlık ve krallık sembolü olarak değerlendirilmiştir. Ne kadar dördüncü sırada olsa da Aslan burçları diğer tüm burçlarla çekicilik konusunda yarışabilir.

Kaynak: Gerçek Gündem