Cemal Can Canseven'den şaşırtan 'Survivor' itirafı

Cemal Can Canseven'den şaşırtan 'Survivor' itirafı

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 şampiyonluğu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Can Canseven, "Survivor sonrası psikolog desteği aldım" açıklamasında bulunarak yaşadığı sıkıntıları anlattı. İçini döken Can Canseven'in anlattıkları sevenlerini de çok üzdü.

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Cemal Can Canseven, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nun sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' adlı programa konuk oldu. Cemal Can, adadan söndükten sonra birkaç ay zorluk yaşadığını ve psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi.

“PSİKOLOJİMİ DOĞRU YÜRÜTMEM LAZIM”


Survivor macerasından bahseden Canseven, "Adadan çıkıp normal hayatıma geldiğimde sanki hayatımdan 10 yıl sonraya gitmiş gibiydim. Baktım ki beni milyonlar takip ediyor. Oradayken haberim yoktu, önce dedim ki kendi psikolojimi doğru yürütmem lazım. Herkes arıyor, akarken doldurmanız lazım, şu teklif bu teklif, ama benim özüme dönmem lazım. Odaya kapattım kendimi, sadece ailemle görüştüm. Sosyalleşme sıkıntısı yaşadım. Bir buçuk ay psikologdan destek aldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gerçek Gündem