Cemre'nin vedası herkesi üzmüştü Mahkum dizisine yeni bir oyuncu daha

Cemre'nin vedası herkesi üzmüştü Mahkum dizisine yeni bir oyuncu daha

Onur Tuna ve Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisinde Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya diziden ayrılmıştı. FOX TV'nin sevilen dizisine bir oyuncu daha katılacak

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi Talat Bulut'un diziye dahil olmasıyla birlikte reytingleri alt üst etmeye başlamıştı. Ancak dizide Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya'nın ayrılığı herkesi üzmüştü.

Mahkum dizisinde yaşanan bu ayrılığı unutturabilmek adına diziye bazı önemli katılımlar gerçekleşiyor.

Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılacak son isim belli oldu.

Gecce.com tarafından yayınlanan bir haberde; Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılacak isim açıklandı. Oyuncunun henüz kaç bölüm Mahkum dizisinde yer alacağı bilinmiyor. Ancak diziye epey bir renk katacağı kesin.

"FOX’un sevilen dizisi Mahkum perşembe akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu diziye Cansu Fırıncı konuk oluyor. Başarılı oyuncu, dizide savcı rolüne hayat verecek.


13217048-728xauto.png

Cansu Fırıncı kimdir?

Öte yandan Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak girecek olan Cansu Fırıncı herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Açık kaynak aramalarında başarılı oyuncu hakkında bazı bilgilere ulaşabildik.

Mynet tarafından yayınlanan özel bir içerikte; Cansu Fırıncı'nın biyografisine de yer verilmiş.

İşte Mahkum dizisine konuk oyuncu olarak katılacak olan Cansu Fırıncı'nın başarılarla dolu özgeçmişinden kısa bir bölüm..

Cansu Fırıncı, 16 Mart 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Boyu 1.75 kilosu 75 kilo olan Fırıncı, Balık burcudur. 16 Mart 1982 yılında dünyaya gelen Cansu Fırıncı, Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur

Kaynak: Mynet- Gecce.com