Çok sayıda dizi için final kararı çıktı! Seyirciyi üzecek vedalar

Çok sayıda dizi için final kararı çıktı! Seyirciyi üzecek vedalar

Peş peşe final kararları verilecek diziler belli oldu. FOX TV, ATV, TRT1 gibi kanallarda yayınlanan diziler final yapacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi içinde sona gelindi. FOX'taki Yasak Elma dizisinin ise yola devam edeceği belirtiliyor..

Ekranların sevilen dizilerinden üzen haber geldi. Reytinglere yenik düşen ve kanal sahiplerinin beklentilerini karşılamayan 4 dizi için final kararı alındı.

Türkiye gazetesinde yayınlanan habere göre; Finali kesinleşen diziler açıklandı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY İÇİN SON BÖLÜMLER

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de bu sezon bitmeden final yapacağı belirtiliyor. Diziden geçtiğimiz günlerde Yiğit Kirazcı ayrılmıştı. Bazı ayrılıkların daha yaşanması bekleniyor.

61412ff15cf3b0147813fb12.jpg

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir zaman atlaması yaşanmış ve Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'a yeni bir partner bulunmuştu.

AŞK MANTIK İNTİKAM İÇİN DE SONA GELİNDİ

Fox TV’de yayınlanan dizi için final kararı alındı. Dizinin 39. bölümünde ekranlara veda etmesi planlanıyor.

61d771e686b244362c8f034f.jpg

FOX TV tarafından geçtiğimiz yaz sezonunda ekrana getirilen Aşk Mantık İntikam dizisi büyük ilgi görmüş dizilerden biriydi. Dizinin yaz sezonunda sevilmesi sonrası normal sezona taşınmıştı. Reytingleri de iyi giden dizide senaryo tıkanması yaşanıyor. Daha fazla uzatmak istemeyen yapım şirketi diziye final kararı aldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DA BİTİYOR

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da final yaparak veda edecek. Dizi yayınlandığı her sezon kadro değiştirmesine rağmen büyük ilgi gören dizilerden biriydi. Son dönemde reytingleri düşen Bir Zamanlar Çukurova final yaparak seyirciye veda edecek.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI İÇİN FİNAL ZAMANI

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ilk bölümlerde büyük ilgi görmesine rağmen son bölümlerde büyük bir reyting düşüşü yaşadı. Bu durumda dizinin erken finalini gündeme getirdi.

İlerleyen haftalarda son bölümün yayınlanarak dizinin seyirciye veda etmesi bekleniyor.

YASAK ELMA DEVAM EDECEK

yasak-elma-85412-large-image-ee413d75-5374-4002-937d-f713b95f1bc2.jpg

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin bir sezon daha devam etmesi bekleniyor. Kanal Yasak Elma'dan vazgeçmiyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ İÇİNDE FİNAL YAKIN

Öte yandan Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin de sezon öncesi final yapması bekleniyor. Bu dizide reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan diziler arasında..