Çukur hayranları çok sevinecek, bomba diziyle dönüyor

Çukur hayranları çok sevinecek, bomba diziyle dönüyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren Necip Memili yeniden Show TV ekranlarında yayınlanan diziyle setlere dönüyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin final yapmasıyla Necip Memili tekrar yuvaya geri dönüyor.

Çukur dizisi Show TV ekranlarında yayınlandığı dönemde çok sevilmişti. Dizinin neredeyse hemen hemen her karakteri herkesin çok sevdiği isimler arasına girmeyi başarmıştı.

Çukur ekibinin dağılması seyircileri çok üzüyor.

ÜÇ KURUŞ'A TAZE KAN

Üç kuruş dizisi bilindiği gibi Çukur dizisinin yerine gelen bir dizi. Çukur dizisi kadar tutmadığı da ortada. Bu yüzden Çukur'dan bazı karakterlerin diziye dahil olacağı konuşuluyordu. Üç Kuruş'un ilk bölümlerinde İdris Koçavalı karakterine hayat veren Ercan Kesal, konuk oyuncu olarak yer almıştı. Şimdi ise yeni bir Çukur oyuncusu daha Üç Kuruş'a dahil oluyor.

CUMALİ KOÇAVALI DÖNÜYOR

cukur105-cumali-750x375-c.jpg

Çukur dizisinde Cumali Koçavali karakterine hayat veren Necip Memili artık Üç Kuruş dizisinde rol alacak. Bu duyuru Çukur hayranlarını çok sevindirdi. TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Necip Memili, Üç Kuruş'a konuk oyuncu olarak katılacak.

Memili'nin dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz netleşmedi.

KANUNSUZ TOPRAKLAR TUTMADI

Necip Memili son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alıyordu. Ali Gedik isimli bir maden patronuna hayat veren Necip Memili bu projede de performansıyla seyirciyi etkilemeyi başarmıştı. Kanunsuz Topraklar dizisinin tutmamasıyla birlikte Necip Memili de projeye veda etmişti. Şimdi Necip Memili yeniden yuvaya geri dönerek Show TV ekranlarındaki yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek.