Daha fazla dayanamadı sevilen dizi için final kararı çıktı

Daha fazla dayanamadı sevilen dizi için final kararı çıktı

Canan Ergüder, Timur Acar, Songül Öden, Nihal Yalçın ve Feyyaz Duman'ın başrollerindeki Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisi için final kararı çıktı

Ekrandaki yaprak dökümüne bir dizi daha eklendi. Büyük umutlarla başlamasına rağmen Oğlum dizisi için final kararı çıktı.

Haftalarca tanıtımı yapılmıştı. Dizinin kadrosunda Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder'de bulunuyordu.

TEDAVİ SONRASI SETLERE DÖNMÜŞTÜ

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin başrolü olan Canan Ergüder diziye kanser tedavisi nedeniyle veda etmişti.

Tedavisi sonrasında ise Menajerimi Ara dizisi final yapmıştı.

Canan Ergüder, Oğlum dizisiyle ekrana geri dönmüştü. Canan Ergüder hayranları bu gelişmeye çok sevinirken diziye Menajerimi Ara dizisindeki rol arkadaşı Serhat Teoman'da dahil olmuştu.

Dizi başlangıçta büyük bir ilgi görmüştü. Ancak sonrasında reytinglerde bir düşüş başladı. Bu durumdan rahatsız olan Show TV yönetimi erken final kararı aldı. Haziran ayında ekrana veda edecek olan Oğlum dizisiyle ilgili ayrıntıları TV100 aktardı.

SHOW TV EKRANINDA FİNAL YAPACAK DİZİLER

Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse'yi buluşturan dizi bu sezon bitiyor. (ÜÇ KURUŞ) dizisinden bahsediliyor.

Haluk Bilginer'li Baba'nın önümüzdeki sezon da devam etmesi gündemde...

2109.jpg

OĞLUM DİZİSİ FİNAL YAPACAK

Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın gibi ülkemizin etkili oyunculuklarıyla hayranlık uyandıran 3 önemli kadın yıldızını buluşturan dizi yeni bir değişiklik olmazsa sezon sonunda ekrana veda edecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş - tv100