Damla Sönmez şimdiye dek hiç bilinmeyen takıntısını açıkladı

Damla Sönmez şimdiye dek hiç bilinmeyen takıntısını açıkladı

Ünlü oyuncu Damla Sönmez bugüne dek pek bilinmeyen bir takıntısını açıkladı. Herkesi şaşkına çeviren o takıntı

İbrahim Selim, youtube kanalına dikkat çeken konuklar almaya devam ediyor. Son konuğu Damla Sönmez oldu. Oyuncu Damla Sönmez itiraflarıyla hayranlarını çok şaşırttı.

34 yaşındaki güzel oyuncu bugüne dek pek bilinmeyen takıntısını açıkladı. İbrahim Selim'in youtube kanalındaki söz konusu itiraflar bir anda magazin gündemine de bomba gibi düştü.

Akşam gazetesinde yayınlanan habere göre; İbrahim Selim'in youtube kanalına açıklamalarda bulunan Damla Sönmez'in söz konusu itirafları da belli oldu

Oyuncu Damla Sönmez, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında sıra dışı takıntılarından bahsetti. Günlük hayatını etkileyecek bir takıntısı olmadığını söyleyen Sönmez, 'Sette ayakkabı giyerken önce sağ ayakkabıyı giymek gibi şeyler diyebilirim. Bunlardan ziyade el ve ayak parmaklarına iki farklı oje sürmekten nefret ederim. Mesela birinde ayağında oje var ama elinde yok veya ikisinde de var ama ikisi de birbirinden farklıysa hiç hoşlanmıyorum" dedi. Sönmez, senede 3-4 kere aynı rüyayı gördüğünü de sözlerine ekledi.

Gece Gündüz, Türkan, Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı gibi diziler ile birlikte Çukur dizisinin kadrosunda yer alan Damla Sönmez başarısıyla son dönemde adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

Güzelliği kadar oyunculuk performansıyla da ilgi odağı olan Damla Sönmez, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Doğum tarihi ise 3 Mayıs 1987...

Sorbonne Nouvelle Paris III Üniversitesi mezunu olan Damla Sönmez, Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu gibi vasıflara sahiptir.

Damla Sönmez, İbrahim Selim'in youtube kanalında yaptığı itiraflarla bir anda ülke gündemine oturmuştur.