Dekoltesiyle olay olmuştu! Melis Sezen sonunda sessizliğini bozdu

Dekoltesiyle olay olmuştu! Melis Sezen sonunda sessizliğini bozdu

Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Melis Sezen ilk kez sessizliğini bozdu! Dekoltesi büyük tartışma başlatmıştı

Hayat pahalılığı ve artan enflasyon yerine Türkiye'de Melis Sezen'in dekoltesi konuşuluyor. Hemen hemen her gün çok sayıda ürünün fiyatına zam gelirken Türkiye'de işsizlik ve enflasyon meselesi Melis Sezen'in dekoltesi kadar konuşulmadı.

Tartışmalar o kadar uzadı ki tartışmaların odağındaki Melis Sezen'in nasıl bir açıklama yapacağı büyük merak konusuydu.

Melis Sezen sonunda tartışmalarla ilgili suskunluğunu bozarak dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Melis Sezen'in kısa ve öz paylaşımı bir anda magazin basınının da gündemine düştü.

NE OLMUŞTU?

TV100'de yer alan habere göre; Melis Sezen'le ilgili başlatılan tartışmanın detayları da belli oldu. Sadakatsiz dizisinde yer alan başarılı Oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında katıldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vuran dekolteli beyaz elbisesiyle adeta gecede parlamıştı.

MHP'Lİ VEKİLDEN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER!

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ise geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalındaki tartışma programında Sezen'in kıyafetini eleştirmiş ve bunun suç olduğunu söylemişti.

Sözler üzerine birçok kesimden eleştiri alan Çakar'a Melis Sezen cephesinden bir yanıt gelmemişti. Bir süre sessiz kalan Sezen dün gece manidar bir paylaşımda bulundu.

MELİS SEZEN'DEN BOMBA GİBİ KAPAK!

Melis Sezen ödül töreninde dekolteli kıyafetiyle çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…" notunu yazdı.