Destan Dizisinden gelen haberler kötü! ATV'den beklenmedik karar

Destan Dizisinden gelen haberler kötü! ATV'den beklenmedik karar

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinden gelen haberler kötü. Dizide hikaye değişiyor bazı oyuncular ayrılacak

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde bazı beklenmedik değişiklikler yaşanacak. Destan dizisi ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen diziler arasında yer alıyor.

İlk bölümüyle 23 Kasım 2021 tarihinde ekrana gelen Destan dizisi gelecek sezonda da ekranda olacak. Bu seyirci için aslında iyi bir haber.

Yeni sezonla ilgili kötü haberse hikaye tümüyle değişiyor. Hikayenin tümüyle değişmesi seyircilerde şaşkınlık yaratacak gibi duruyor. Bu değişim kapsamında da diziden bazı oyuncuların ayrılacağı bekleniyordu ki öyle oldu ilk ayrılık haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından TV100'de yayınlanan haberde; Destan dizisinde yaşanacak olan ayrılıkla ilgili bilgiler verildi. Birsen Altuntaş, Destan dizisiyle ilgili olarak şunları yazdı.

Mehmet Bozdağ imzalı Destan dizisi atv’nin yeni sezonda da devam ettirmeyi planladığı projeler arasında yer alıyor. Fethi Bayram ve Ali Aytaç Sakal’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi yeni sezon öncesi büyük bir değişime gidiyor.

Dizinin başrol karakteri Batuga’ya hayat veren Edip Tepeli projeye veda edecek. Dizi yenilenen hikâye ve karakterleriyle ekran yolculuğuna devam edecek. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Ebru Şahin’in “Akkız” karakterine hayat verdiği dizide yaşanacak gelişmeler büyük heyecan yarattı.

61a0b9ee4e3fe00bd88aa91b.jpg

YENİ OYUNCULAR KATILACAK

Öte yandan Destan dizisinin kadrosuna yeni oyuncuların da katılacağı öğrenildi. Gelen bilgilere göre yeni sezonda Destan dizisinin hikayesi değişeceği gibi başka karakterler de diziye dahil olacak.

Destan dizisinin yeni sezonunun Eylül ayında ekranda gelmesi bekleniyor. ATV'nin yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Destan özellikle tarih severler tarafından ilgiyle takip ediliyor.