Dilan Çiçek Deniz ilk kez hastalığını açıkladı. Geçmiş olsun mesajları yağıyor

Dilan Çiçek Deniz ilk kez hastalığını açıkladı. Geçmiş olsun mesajları yağıyor

Oynadığı dizi ve filmlerle izlenme rekorları kıran genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz hastalığını açıkladı. Sevenlerinden geçmiş olsun mesajları geliyor

Oynadığı Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle izlenme rekorları kıran Dilan Çiçek Deniz şimdiler de FOX TV ekranlarında yayınlanacak Kusursuz Kiracı dizisinde başrol oyuncusu olacak.

Dilan Çiçek Deniz'in başrolü ise Serkay Tütüncü olacak. Kusursuz Kiracı dizisi için hazırlıklar sürerken Dilan Çiçek Deniz'de magazin gündeminden düşmüyor.

Yakın bir zamanda evleneceği de öğrenilen Dilan Çiçek Deniz sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Sosyal medya hesabından bu kez hastalığıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Dilan Çiçek Deniz'in o paylaşımının ardından çok sayıda kişi geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Akşam'da yer alan habere göre; Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, skolyoz (omurga eğriliği) hastası olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasıyla sevenlerini endişelendiren Deniz, yayınladığı fotoğrafa "Bugün masaja gittim, ameliyata kadar şahane bir çözüm" mesajını yazdı.

Hastalığıyla ilgili ilk kez açıklama yapan Deniz, fotoğrafına bir not daha düşerek "Dikişlerim burada" dedi. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde set kazası geçirmiş, kafasına dikiş atılmıştı.