Ece Erken'den Fatura Tepkisi Kira Gibisiniz Diyerek İsyan Etti!

Ece Erken'den Fatura Tepkisi Kira Gibisiniz Diyerek İsyan Etti!

Son dönemde faturalara isyan eden isimler arasına Gülse Birsel'in ardından da sunucu Ece Erken'de dahil oldu. Erken, 1039 TL gelen telefon faturasına Kira gibisiniz Pes! diyerek tepki gösterdi!

Ece Erken sosyal medyada yaptığı fatura paylaşımıyla gazetelerin manşetlerine taşındı! Ece Erken'i isyan ettiren fatura görenlere pes dedirtiyor!

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından bu kez faturasını paylaşarak tepki gösterdi. Ece Erken'e tam 1039 TL telefon faturası geldi.

Gelen faturaya isyan eden Ece Erken, sosyal medyada da gündem olmayı başardı.

Ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle zor günlerden geçen Ece Erken sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmayı sürdürerek acısını hafifletmeye çalışıyor.

Yaşadığı acı olaydan sonra sevenleri ve yakınları tarafından yalnız bırakılmayan Ece Erken zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Medyafaresi.com'un haberine göre; Ece Erken bu kez sosyal medya hesabından gelen telefon faturasını paylaşarak adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde banka hesabının bloke edildiğini açıklayan Ece Erken, bu kez Instagram hesabından faturasını paylaşarak isyan etti. İşte Ece Erken'in o paylaşımı..

1212-ryt5.jpg

BANKA HESABI NEDEN BLOKE EDİLMİŞTİ?

Öte yandan Ece Erken'in banka hesabının neden bloke edildiği de yapmış olduğu açıklamalarda ortaya çıkmıştı.

Sözcü'de paylaşılan haberde şu bilgiler yer alıyor.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmesinin ardından zor günler geçiren Ece Erken'in banka hesabı bloke edildi. Sosyal medya hesabından sitem eden Erken, "Şafak'ın ölümüne sebebiyet veren kişi tedbir kararı aldırmış. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.