Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin ayrıldığı öne sürülüyor! Birbirlerini sildiler

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin ayrıldığı öne sürülüyor! Birbirlerini sildiler

FOX TV ekranlarındaki Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ile Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in mutlu bir ilişkisi bulunuyordu! İkili birbirlerini sosyal medyadan takibi bıraktı

Magazin gündemi yine bir aşk haberiyle sarsıldı. Uzun bir süredir birlikte olan ikilinin ayrılığı magazin dünyasını derinden sarstı.

Güzelliğiyle dikkat çeken Eda Gece, yakışıklı basketbolcu Buğrahan Tuncer'le bir süredir birlikteydi. İkilinin aşkı adeta dillere destan olacak türden bir birliktelikti.

Ancak bugün magazin gündemine bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. FOX TV ekranlarında rol alan Eda Ece ile Basketbolcu Buğrahan Tuncer sosyal medyadan birbirini takibi bıraktı.

Yaşanan bu gelişme magazin basınında şok etkisi yaratırken ikilinin ayrıldıkları öne sürüldü.

TV100'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz aylarda, "Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan'ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum" diye konuşan Eda Ece, sevgilisi ile sosyal medyadan takipleşmeyi bıraktı.

eda-ece-bugrahan-tuncer-ayrildi-mi-4g0z.jpg

2019'un haziran ayında aşk yaşamaya başlayan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer birbirlerini Instagram hesaplarından takipten çıktı. Daha önce "Özel hayatımı sürekli açıklamak, 'ayrıldım, barıştım, kavga ettim' demek istemiyorum." ifadelerini kullanan Eda Ece'nin, dördüncü kez ilişkisini noktaladığı konuşuluyor.

İDDİALARA AÇIKLAMA YAPMADILAR

Öte yandan ayrılık haberlerine ilişkin ne Eda Ece nede yakışıklı basketbolcu Buğrahan Tuncer herhangi bir açıklama yapmadı. İkilinin iddialar karşısında sessiz kalması da ayrılık iddialarının doğruluğunu kanıtlar nitelikte oldu.