EDHO film olarak yeniden mi dönecek? EDHO filmiyle ilgili şaşırtıcı iddialar

EDHO film olarak yeniden mi dönecek? EDHO filmiyle ilgili şaşırtıcı iddialar

ATV ekranlarında yayınlanan ve ardından final kararı verilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle ilgili yeni iddialar var

199 bölüm boyunca ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 7.sezon onayı verilmişti.

Dizinin yayınlanacağı önceden duyurulmuş ve yayın gününde ekrana gelmemişti. Yaşanan kriz nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi sonlandırılarak final kararı verilmişti.

DİJİTAL PLATFORM İDDİALARI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir dijital platformda yayınlanacağı öne sürülmüş ancak bu iddialar gerek oyuncular gerekse ekip tarafından yalanlanmıştı. Çünkü böyle bir girişimin olması durumunda ATV'nin dava açması bekleniyordu.

OKTAY KAYNARCA'NIN AÇIKLAMASI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dijital bir platformda yayınlanacağına yönelik iddialara Oktay Kaynarca yanıt vermişti. Cumhuriyet ve Habertürk gazetesinde yayınlanan habere göre Oktay Kaynarca iddialara şu yanıtı vermişti.

eskiya-5ara-cover.jpg

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizinin dijital bir platform için yeniden çekileceği ancak kendisinin kadroda yer almadığı yönündeki iddialar hakkında konuştu.

"Benim bir haberim yok, biz yokuz. Biz projenin içinde değiliz öyle bir şey varsa da haberimiz yok. Bu konu ile ilgili karar mercii ben değilim. Bu konuları diğer arkadaşlar ile konuşursanız daha sağlıklı olur ama bizi uzaktan yakından hiçbir şekilde ilgilendirmiyor, bir bilgimiz de yok''

FİLM OLACAK İDDİALARI

Şimdilerde ise EDHO film olacak iddiaları ortaya atıldı. Ancak EDHO ekibine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre herhangi bir film projesi kararı yok. En azından oyunculara bildirilmiş bir şey yok.

İddialara göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tıpkı Kurtlar Vadisi dizisi gibi yayın hayatına son vererek tekrar çekilmeyecek bir proje olarak tümüyle kaldırıldı.

Her ne kadar seyirciler tekrar dizinin yayınlanmasını istiyor olsa da ne ATV ne yapım şirketi ne de oyuncuların tekrar böyle bir projede yer almak istemediği belirtiliyor.