Enis Arıkan, Kanal D'deki Camdaki Kız dizisinin final tarihini açıkladı

Enis Arıkan, Kanal D'deki Camdaki Kız dizisinin final tarihini açıkladı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin final tarihiyle ilgili bilgiler gelmeye başladı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisinin sezon finalini ne zaman yapacağı merak ediliyor.

Haberler Ankara; Adlı internet sitesinde Camdaki Kız dizisinin sezon finaline ilişkin bilgiler yer verildi.

2.sezonuyla ekranda olan Camdaki Kız dizisinin Haziran ayında sezon finali yapması bekleniyor. Enis Arıkan'ın iddiasına göre Haziran ayında Camdaki Kız dizisi sezon finali yapacak.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTI?

Camdaki Kız dizisinin 8 Nisan 2021 ilk bölümü yayınlanmıştı. Şimdiye kadar Camdaki Kız dizisi 36 bölümdür ekranda.. Dizinin gelecek sezonda da devam etmesi bekleniyor.

YENİ BÖLÜMLER FARKLI OLACAK

Bu sezon sonuna doğru Nalan ve Hayri'nin daha da yakınlaşması gelecek sezonda da Hayri ile Nalan'ın tamamen aşk yaşaması bekleniyor.

Nalan'ın konaktan ayrılacağı da düşünüldüğünde gelecek sezonda ''Rafet, Feride, Cana ve Sedat'' gibi karakterlerin dizide olması beklenmiyor.

Hikayenin daha çok Hayri ve Nalan arasında geçmesi bekleniyor. Önümüzdeki sezonda diziye Hayri'nin eşi ve çocuklarının da katılması bekleniyor.

YENİ SEZON NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Haziran ayında sezon finali yapacak olan Camdaki Kız dizisinin 3.sezonun 2022 Eylül ayının ortasında ekranda olması beklenmektedir.