Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarına ATV'den yeni dizi müjdesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarına ATV'den yeni dizi müjdesi

Oktay Kaynarca'nın da başrollerinde yer aldığı ATV'nin yeni dizisi en çokta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını çok sevindirecek

199 bölüm boyunca yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çok sevilmişti. Dizi beklenmedik bir şekilde tam 7.sezonun başlayacağı gün final kararı almıştı.

Bu durum EDHO hayranlarını derinden üzmüştü. Zaman zaman Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden çekileceğine yönelik iddialar haber olarak yayınlansa da bunlar gerçeği yansıtmıyor.

EDHO defteri artık bir daha açılmamak üzere kapandı. En azından ATV açısından böyle. Başka bir ekip başka bir kadro bu diziye benzer yeni bir dizi çeker mi bilinmez ama ATV düğmeye bastı.

ATV ekranlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine benzer bir dizi yayınlanacak. Dizinin kadrosunda üstelik Oktay Kaynarca'da var.

TV100'den Birsen Altuntaş, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisiyle ilgili şunları yazdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yeniden atv’yle anlaşan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Eylül ortasında seyirciyle buluşacak olan dizi kadın tarafı da oldukça güçlü olan bir aile hikayesini konu alıyor. Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp yazıyor.

Oyuncu kadrosu için titiz bir çalışmanın yürütüldüğü dizi aksiyon seven ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin beklentisini de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yakında oyuncu kadrosu da netleşecek olan dizi aynı zamanda gündemi de takip edecek.

OYUNCU SEÇİMİ SÜRÜYOR

Öte yandan ATV kulislerinden edinilen bilgiye göre yeni dizi oyuncu seçimi devam ederken bir yandan da mekanlar belirleniyor. Dizinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte EDHO hayranlarının tekrar bu diziye yönelmesi bekleniyor.

Yayınlandığı 6 sezon boyunca reyting rekorları kıran EDHO'nun yerini yeni dizinin doldurup doldurmayacağı merak ediliyor.

Bilindiği gibi Çukur dizisinin yerine de Show TV, Üç Kuruş dizisini yayınlamaya başlamış ve bu dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi görmemişti. Umarız EDHO'nun yerine gelecek yeni dizi diye duyurulan bu dizi aynı akıbeti yaşamaz.