Esra Bilgiç neden Çağatay Ulusoy'un yer aldığı diziyi kabul etmedi belli oldu

Esra Bilgiç neden Çağatay Ulusoy'un yer aldığı diziyi kabul etmedi belli oldu

Netflix platformunda yayınlanacak ve Başrollerinde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi merak konusu olmaya devam ederken Esra Bilgiç teklifi kabul etmedi ve ortalık bir anda karıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Süslü Korkuluk dizisi nedendir bilinmez Acun Ilıcalı tarafından kabul edilmedi. Ardından TV8 bu diziyi yayınlamayacağını duyurdu.

Süslü korkuluk dizisi için bir süre kanal arayışları devam etmişti. Kanal arayışları da sonuçsuz kalınca proje Netflix'e verilmişti.

Netflix platformunda yayınlanacak dizinin başrol kadrosunda sürekli bir kriz yaşanıyor.

Çağatay Ulusoy haricindeki isimlerde sürekli bir değişiklik söz konusu.

Esra Bilgiç'in adı da bu oyuncu krizine karıştı..

Günlerce Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un partner olacakları duyurulmuştu. Ardından gelen haberler ise şaşkınlık yarattı. Çünkü Esra Bilgiç'in teklifi kabul etmediği öne sürülmüştü.

Esra Bilgiç günlerdir magazin basınının gündeminden düşmezken sonunda suskunluğunu bozdu.

TV100'de yer alan habere göre; Esra Bilgiç “Para değil, onurum önemli… Senaryo ve karakteri bilmediğim bir sözleşmeye imza atmam mümkün değil” diyerek restini çekti ve “Süslü Korkuluk”ta da oynamaktan vazgeçti.


Yaşanan bu durumla ilgili ünlü oyuncu sosyal medya sayfasından şu açıklamayı yaptı:

avvxsejlrlij2he6oy7-jvjhibu-b7rbf69eewbikl-w5-mgfay7hovqxxfgkha1aeepcgtg6fipowogcagq-t3pzsc7or3gffqoa3seeaza8o2ylbjqpafxeiunal6-mou6eaufeeyeouufvhewwgo8aeliwglizte-izgygww0gb9riu8e6ovkidrjcgons16000.jpg


“Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim.


Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim.


Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum.


Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…”

GÜLFEM KARAKTERİNİN HAKKINI VERMİŞ

Öte yandan Esra Bilgiç'in bu açıklamalarına Genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek twitter hesabından yaptığı bir yorumda şunları yazdı:

Kanunsuz Topraklar dizisinde hayat verdiği Gülfem'de işle böyle bir kadındı. Dik durur ve asla eğilmezdi. Gülfem karakterinin hakkını gerçek hayatta da anlaşılan Esra Bilgiç vermiş..