Ezgi Mola, Masumlar apartmanı dizisinden ayrılıyor mu? Beklenen açıklama geldi

Ezgi Mola, Masumlar apartmanı dizisinden ayrılıyor mu? Beklenen açıklama geldi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden Ezgi Mola'nın ayrılacağı öne sürülüyordu. Ezgi Mola diziyi bırakacak mı belli oldu..

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden Ezgi Mola'nın ayrılacağı öne sürülüyordu. Son bir kaç gündür Ezgi Mola hakkında ortaya çıkan iddialarla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Salı akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 64.bölümüyle ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisinden seyircileri panikleten bir haber geldi. Neyse ki iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

AİLESİNİ EVDEN KOVDU

Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri dizide tüm aileyi evden kovdu. Babası ve Han aşağı kata Gülben'in evine yerleşirken Naci ise otele geri döndü.

Safiye karakteri iyiden iyiye kötüye gidiyor. Her ne kadar doktor hanımla görüşmeyi kabul etse de Safiye'nin durumu çok kötü.

ÖLEREK DİZİYE VEDA EDECEK İDDİASI

Dizide yaşanan bu sahneler hiç beklenmedik bir iddiayı gündeme getirdi. İddialara göre Safiye canına kıyacak ve diziden ayrılacak.

KANAL KAYNAKLARI YOK BÖYLE BİR ŞEY DİYOR

Öte yandan gerek TRT1 gerekse Ezgi Mola'ya yakın kaynaklar ayrılık haberlerini yalanladılar. Yani Ezgi Mola'nın uzun bir süre daha Masumlar Apartmanı dizisinde yer alması hatta final bölümüne kadar rolüne devam etmesi bekleniyor.

Ezgi Mola, Masumlar apartmanı dizisinde en sevilen karakterlerden biri olan Safiye karakterine hayat veriyor.