Final yapacağı söyleniyordu! Show TV'den Aziz dizisi için son karar

Final yapacağı söyleniyordu! Show TV'den Aziz dizisi için son karar

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya'nın kadrosunda yer aldığı Show TV dizisi Aziz için devam kararı çıktı

Son bir kaç gündür Aziz Dizisinin final yapacağına yönelik iddialar vardı. Gelen son haberler iyi Show TV dizi için devam kararı aldı.

Güçlü hikayesiyle dikkat çeken Aziz Dizisinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya gibi isimler yer alıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinin final yapacağı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmezken Show TV devam kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde kanal yönetimi Oğlum dizisi için ise final kararı vermişti.

Aziz dizisi için ise devam kararı veren Show TV aynı zamanda Üç Kuruş dizisi içinde final kararı verdi.

TV100'den Birsen Altuntaş, yayınladığı haberde Aziz dizisiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Birsen Altuntaş'ın haberinde şu ifadelere yer verildi.

aziz-sopv-cover.jpg

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği Show TV’nin O3 Medya imzalı, cuma akşamlarına damga vuran dizisi Aziz için verilecek kadar merak konusuydu.


Recai Karagöz’ün yönettiği, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin devam etmesine karar verildi.

dizinin 28. bölümde sezon finali yapmasına karar verildi.

YENİ BÖLÜMLER EYLÜL'DE

Öte yandan Aziz dizisinin yeni bölümlerinin Eylül ayında tekrardan ekranda olması bekleniyor.