Final yapan Sadakatsiz dizisinde tuhaf sansür! Kanal D giderayak bunu da yaptı

Final yapan Sadakatsiz dizisinde tuhaf sansür! Kanal D giderayak bunu da yaptı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi final yaptı! Ancak dizinin finalinden çok kanal tarafından yapılan sansür çok konuşuldu

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi final yaptı. Dizinin finalinden çok sansür damga vurdu. Sosyal medyada da alay konusu olan o sansüre Kanal D yönetiminden herhangi bir açıklamada gelmedi. Doğan grubu tarafından Demirören grubuna satılan Kanal D zaman zaman uygulamış olduğu bu sansürlerle gündeme geliyor.

NE OLMUŞTU?

İki sezondur ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisi son bölümüyle yayınlanarak ekranlara veda etti. Gerçek Gündem'de yayınlanan habere göre; Kanal D'de yayınlanan "Sadakatsiz" dizisinin final bölümü bu akşam ekranlara geldi.

Özge Özder'in canlandırdığı doktor "Derya Samanlı" karakteri, Nazlı Bulum'un canlandırdığı "Nil Tetik"i muayene ederken "Ya giyinmesen de acaba bir de her ihtimale karşı vajinal muayene mi yapsak?" dedi.

Replikteki "vajinal" kelimesi sansürlendi. Repliğin sansürlenmesi sosyal medyada da gündeme geldi.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümündeki sansür sosyal medya ortamında hem seyirciler hem de ünlüler tarafından sert sözlerle eleştirildi. Sadakatsiz dizisinin oyuncularının ise tepkilere sessiz kaldığı görüldü. Kanal D yönetiminden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.