Finali kesinleşti. Daha yeni başlayan dizi 15.bölümüyle ekranlara veda ediyor

Finali kesinleşti. Daha yeni başlayan dizi 15.bölümüyle ekranlara veda ediyor

Show TV ekranlarında henüz daha yeni yayınlanmaya başlayan Serhat Teoman, Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman gibi oyuncuların yer aldığı Oğlum Dizisi final yapıyor

Show TV ekranlarında henüz yeni yayınlanmaya başlayan Oğlum dizisi final yapıyor. Dizi büyük umutlarla başlamıştı.

Ancak dizinin reytingleri istenildiği gibi gitmedi. TV100 ekibinden Birsen Altuntaş yayınladığı son yazısında Oğlum dizisinin finaliyle ilgili bilgilere yer verdi.

Reytingleri 3 bandında ilerleyen Show TV’de ekrana gelen dizinin final tarihi de belli oldu. “Oğlum” dizisinin ekran macerası 15. bölümde sona erecek.

CANAN ERGÜDER EN DİKKAT ÇEKEN İSİMDİ

Öte yandan Oğlum dizisinin oyuncuları arasında yer alan Canan Ergüder dizinin en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Başarılı oyuncu Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi ara dizisinin çekimleri sırasında kanser olduğunu öğrenmiş ve acil tedaviye başlamıştı. Canan Ergüder sete sonrasında da ara vermek zorunda kalmıştı. Başarılı geçen tedavisinin ardından Canan Ergüder tekrar setlere Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi isimlerin de yer aldığı Oğlum dizisiyle geri dönmüştü.

aa-cm0r.jpg

Dizinin 15.bölüm itibariyle final yapacak olması en çokta Canan Ergüder hayranlarını üzdü. Başarılı oyuncunun gelecek sezonda başka bir dizi projesinde yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki Canan Ergüder hayranları bu duruma çok üzüldü.